MoneyMaker90

Troubleshooting LTC cgminer program

1 post in this topic

Seems like I cannot get it right.

 

I followed the instructions on wemineltc.com downloaded cgminer.exe version 3.5 setup a batch file connected to the stratum+tcp://global.wemineltc.com:3333 here is the specific batch file:

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

 

C:\LiteCoin\cgminer\cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://global.wemineltc.com:3333 -u MoneyMaker90.1 -p x

 

However, when I double click it nothing happens. When I click the cgminer.exe I get this in the command prompt:

[2016-12-28 15:23:32] Started cgminer 3.5.0
[2016-12-28 15:23:32] ^[[1;32mDetected Btc devices total: 0^[[0m
[2016-12-28 15:23:32] No devices detected!
[2016-12-28 15:23:32] Waiting for USB hotplug devices or press q to quit
[2016-12-28 15:23:32] Need to specify at least one pool server.
URL: stratum+tcp://global.wemineltc.com:3333
Username: MoneyMaker90.1
Password: x

 

Then the command prompt disappears and nothing happens

 

Tried to do it in a command prompt window (by pulling up the command prompt through the start-up menu), however, I then get this repeating message:

 

[2016-12-28 15:23:36] Please check the details from the list below of the servers you have input
[2016-12-28 15:23:36] Most likely you have input the wrong URL, forgotten to add a port, or have not set up workers
[2016-12-28 15:23:36] Pool: 0 URL: stratum+tcp://global.wemineltc.com:3333 User: MoneyMaker90.1 Password: x
[2016-12-28 15:23:36] Press any key to exit, or cgminer will try again in 15s.
[2016-12-28 15:24:52] No servers were found that could be used to get work from.
[2016-12-28 15:24:52] Please check the details from the list below of the servers you have input
[2016-12-28 15:24:52] Most likely you have input the wrong URL, forgotten to add a port, or have not set up workers
[2016-12-28 15:24:52] Pool: 0 URL: stratum+tcp://global.wemineltc.com:3333 User: MoneyMaker90.1 Password: x
[2016-12-28 15:24:52] Press any key to exit, or cgminer will try again in 15s.
[2016-12-28 15:26:07] No servers were found that could be used to get work from.
[2016-12-28 15:26:07] Please check the details from the list below of the servers you have input
[2016-12-28 15:26:07] Most likely you have input the wrong URL, forgotten to add a port, or have not set up workers
[2016-12-28 15:26:07] Pool: 0 URL: stratum+tcp://global.wemineltc.com:3333 User: MoneyMaker90.1 Password: x
[2016-12-28 15:26:07] Press any key to exit, or cgminer will try again in 15s.
[2016-12-28 15:27:22] No servers were found that could be used to get work from.
[2016-12-28 15:27:22] Please check the details from the list below of the servers you have input
[2016-12-28 15:27:22] Most likely you have input the wrong URL, forgotten to add a port, or have not set up workers
[2016-12-28 15:27:22] Pool: 0 URL: stratum+tcp://global.wemineltc.com:3333 User: MoneyMaker90.1 Password: x
[2016-12-28 15:27:22] Press any key to exit, or cgminer will try again in 15s.

 

How did I put in the wrong url? It was directly from wemineltc.com: https://www.wemineltc.com/gettingstarted is my port off?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.