Jump to content
NEWS
  • WELCOME TO CRYPTOCURRENCYTALK!
  • We've upgraded the website with a lot of new features!
  • 3 NEW THEMES! Click on the + Themes button above!
  • Notice about SOCIAL LINKS: UPDATE YOUR SOCIAL LINKS
  • New video section, add your videos: VIDEO SECTION
  • Advertising will be available shortly, hold tight.
  • If you have any issues with the new site, please submit a support ticket: SUPPORT

patws

MEMBER
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Work Restarts?

    Thank you for the answer - I wasn't sure if this was normal activity or not I appreciate the help!
  2. Work Restarts?

    What would cause repeated work restarts? Using cgminer on BAMT with an XFX 270x and I'm not that familiar with p2pool mining My reject rate is 5.2% and zero HW errors. this is a sample of what I'm seeing: [16:12:09] Stratum from Pool 0 requested work restart [16:12:12] Pool 0 difficulty changed to 90.661840 [16:12:12] Stratum from Pool 0 requested work restart [16:12:12] Stratum from Pool 0 requested work restart [16:12:19] Accepted 01035c61 Diff 253/91 GPU 0 at Pool 0 [16:12:19] Accepted cea8c1c2 Diff 317/91 GPU 0 at Pool 0 [16:12:20] Pool 0 difficulty changed to 105.194150 [16:12:20] Network diff set to 1.72M [16:12:20] Stratum from Pool 0 detected new block [16:12:23] Accepted 0100b47e Diff 255/105 GPU 0 at Pool 0 [16:12:27] Pool 0 difficulty changed to 104.165357 [16:12:27] Stratum from Pool 0 requested work restart [16:12:28] Pool 0 difficulty changed to 95.074645 [16:12:28] Stratum from Pool 0 requested work restart [16:12:28] Pool 0 difficulty changed to 98.781009 [16:12:28] Network diff set to 1.72M [16:12:28] Stratum from Pool 0 detected new block Is this normal or have I configured something incorrectly? I don't get this when using a regular pool. cgminer.conf: "intensity" : "18", "worksize" : "512", "kernel" : "ckolivas", "lookup-gap" : "2", "thread-concurrency" : "15323", "gpu-threads" : "1", "gpu-engine" : "1115", "gpu-fan" : "0-100", "gpu-memclock" : "1500", "gpu-memdiff" : "0", "gpu-powertune" : "20", "gpu-vddc" : "1.115", "temp-cutoff" : "95", "temp-overheat" : "85", "temp-target" : "75", "api-listen" : true, "api-mcast-port" : "4028", "api-port" : "4028", "auto-fan" : true, "expiry" : "10", "failover-switch-delay" : "30", "gpu-dyninterval" : "7", "gpu-platform" : "0", "log" : "5", "no-pool-disable" : true, "queue" : "0", "scan-time" : "5", "temp-hysteresis" : "3", "shares" : "0", "kernel-path" : "/usr/local/bin", "api-allow" : "W:127.0.0.1" Any help would be appreciated!
×

Important Information

By using CRYPTOCURRENCYTALK.COM, you agree to our Terms of Use.